Spullen aanbieden

Door je spullen aan te bieden en vervolgens te laten circuleren in de wijk creëer je je eigen tegoed. Vul hier in wat je wilt aanbieden.

Togethy zorgt ervoor dat jouw spullen niet werkeloos in de schuur of op zolder liggen, dat je minder opslagruimte nodig hebt, én het levert je geld op. Bovendien bied je jouw buren een goede dienst! Hoe werkt dit? Beschrijf op het formulier op deze pagina wat je aan wilt bieden. Wees daarbij specifiek: naam, merk, type, bouwjaar, geschatte huidige waarde (wat wil je ervoor hebben), accessoires, eventuele gebreken, nieuwstaat etc. Als het iets is waar voldoende vraag naar is in de buurt, nemen we dit op in ons aanbod.

Zodra iemand zich aandient en jouw product nodig heeft wordt het product bij jou opgehaald en gaat het in circulatie. Op dat moment ontvang je jouw geld in de vorm van een tegoed op Togethy. Dit tegoed kun je gebruiken voor als je andere spullen op het platform nodig hebt. Of je laat het uitbetalen (tegen een kleine vergoeding). Voor de duidelijkheid, het product is dan niet meer van jou. Stel je had een ladder ingebracht. Deze ladder circuleert door de wijk, iedereen betaalt naar gebruik. Mocht je zelf ooit weer een ladder nodig hebben, dan kun je hiernaar zoeken op het platform. De kans is groot dat je niet ‘jouw’ ladder vind maar een vergelijkbare ladder. Mocht je teveel waarde hechten aan ‘jouw’ ladder (of partytent, bladblazer, …) biedt het dan vooral níet aan op Togethy. Je kunt dan nog altijd gebruik maken van de voordelen van Togethy, maar dan zul je zelf geld moeten storten op Togethy.

Bied spullen aan
Ik wil nu spullen aanbieden
Heb je nu geen spullen maar mogen we je wel mailen als iemand uit jouw buurt spullen zoekt, kies dan Nee.
Wat wil je aanbieden: merk, type, waar je het voor kunt gebruiken, staat van product, bijzondere eigenschappen etc.
Foto(s) van je product
Maximale uploadgrootte: 2MB
Alleen jpg, gif of png.
Staat van product
Wat vind je zelf dat dit product nu waard is? Vul het bedrag in euro's in. Het kan zijn dat we eerst met een tegenvoorstel voor de door jouw opgegeven prijs komen.


ter controle voor ons en jezelf
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Mogen we je benaderen als iemand in jouw buurt in de toekomst nog iets zoekt?
Door op "Verzenden" te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Togethy.