Bij Togethy streven we ernaar om producten zo lang mogelijk inzetbaar te houden, en vragen we de gebruikers daarom om zich in te spannen om de producten te repareren. Daarbij zijn er diverse mogelijkheden om de producten te repareren. Wellicht ben je zelf handig, en kun je het zelf. Zie bijvoorbeeld nl.ifixit.com of repareerhet.sire.nl voor diverse reparatie stappenplannen. Mochten er kosten gemaakt moeten worden, dan kun je in overleg met je lokale deelmeester kijken of dit vergoed kan worden. Dit is afhankelijk van of het defect jouzelf is aan te rekenen. Mocht Togethy het vergoeden, dan ontvang je dit in de vorm van een tegoed op je Togethy-account.

Als je het zelf niet kunt repareren, dan zijn er diverse lokale reparatie mogelijkheden. Denk aan een handige mede-deelgenoot bij jou in de buurt, of een repair café. Je deelmeester kan jou hierbij verder helpen.

Als je product niet meer te repareren is, neem hier dan contact over op met je lokale deelmeester. Hij of zij zal vervolgens het product beoordelen, en eventueel meenemen voor recycling. In overleg zal bepaald worden of de kosten jou zijn aan te rekenen, of dat Togethy het voor rekening neem. Dit is afhankelijk van de mate waarin het defect jou is aan te rekenen.