Informatieavond Togethy en Buurtpost in Zutphen

Op woensdag 23 september organiseert Togethy samen met de Stadsonderneming Zutphen een informatiebijeenkomst over twee leuke buurtprojecten: Togethy en Buurtpost. Speciaal voor de bewoners van de wijk Noordveen, maar iedereen is welkom. Je bent uitgenodigd om 19.30u in de grote zaal van het DWK-gebouw in de Leeuweriklaan. Uiteraard volledig corona-proof.

Op het deelplatform Togethy (www.togethy.com) maak je voor een klein prijsje per dag gebruik van spullen die al in de wijk circuleren. Daarna haalt de volgende gebruiker het bij jou op. Zo circuleren spullen door de wijk, van gebruiker naar gebruiker en wordt het eigendom met elkaar gedeeld. Togethy zorgt voor de betalingen en bewaakt dat iedereen goed met de spullen omgaat. Togethy maakt gebruik van Deelmeesters, mensen die het leuk vinden om buurtgenoten met elkaar te verbinden en de wereld een stukje duurzamer te maken. Togethy, waarom kopen als je het ook kan delen!

Bij Buurtpost (www.buurtpost.nl) kun je pakketjes laten bezorgen bij een buurtgenoot, de Buurtposter. Handig als je zelf niet thuis kunt zijn. Je haalt je pakketje op wanneer het jou uitkomt of de Buurposter brengt het bij je thuis. Klant worden bij Buurtpost kost maar €5,- per jaar. De opbrengst komt ten goede aan de Buurtposters. Buurtposter zijn is leuk en dankbaar werk en je verdient er nog wat mee ook! Je ontvangt van Buurtpost een vergoeding per pakketje. Buurtpost, pakketbezorging met een sociaal hart!

Met Togethy en Buurtpost zorg je als buurtbewoners samen voor een veilige, duurzame en sociale buurt. Wil je meer weten over deze projecten? Lijkt Deelmeester of Buurtposter je wel wat? We zien je graag op 23 september op de info-bijeenkomst. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk maar wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor onderstaand aanmeldformulier.

Selecteer een geldig formulier